top of page

Allmänna villkor

Användarvillkor – Gamla Stans Guide App & spökvandringstockholm.se (2023)

 

Välkommen till Gamla Stans Guide App som tillhandahålls av SPYCO Studios ("SPYCO", "vi", "vår" eller "oss").

Genom att använda Gamla Stans Guide App godkänner du följande användarvillkor ("Villkor"):

• Din användning av Gamla Stans Guide App omfattas av dessa Villkor och vår integritetspolicy, tillgänglig på https://www.spökvandringstockholm.se.

 

• Gamla Stans Guide App licensieras till dig och inte säljs. Gamla Stans Guide App förbehåller sig alla rättigheter som inte uttryckligen beviljas dig. Du får använda Gamla Stans Guide App endast för personligt, icke-kommersiellt bruk.

 

• Du får inte använda Gamla Stans Guide App på ett sätt som kan inaktivera, överbelasta, skada eller försämra appen eller störa någon annan parts användning och njutning av appen.

 

• Du får inte kopiera, ändra, distribuera, sälja eller överföra Gamla Stans Guide App eller någon del av den utan Gamla Stans Guide Apps skriftliga samtycke.

 

• SPYCO Studios kan ändra eller uppdatera Gamla Stans Guide App eller dessa Villkor när som helst utan föregående meddelande. Gamla Stans Guide App kan innehålla innehåll från tredje part och länkar till tredje parts webbplatser. SPYCO Studios ansvarar inte för noggrannheten, lagligheten eller någon annan aspekt av tredje parts innehåll eller webbplatser.

 

• Du samtycker till att försvara, hålla skadeslös och inte göra SPYCO Studios och dess dotterbolag, tjänstemän, direktörer, anställda, agenter och licensgivare ansvariga för alla krav, skador, ansvar, kostnader och utgifter (inklusive skäliga advokatarvoden) som uppstår från din användning av Gamla Stans Guide App, ditt brott mot dessa Villkor eller din kränkning av någon annans immateriella rättighet eller annan rättighet.

 

• Dessa Villkor regleras av och tolkas i enlighet med Nederländernas lagar utan att tillämpa några principer om lagkonflikter. Du samtycker till att underkasta dig den exklusiva jurisdiktionen hos domstolarna i Amsterdam, Nederländerna.

Om du har några frågor eller funderingar om dessa Villkor, vänligen kontakta oss på info@gamslastansguideapp.com.

 

Integritetspolicy

Vi har skapat denna sekretesspolicy för att visa vårt engagemang för att skydda integriteten för slutanvändaren. Vänligen läs nedanstående för att lära dig mer om vår integritetspolicy och hur vi hanterar den personliga information som samlats in från våra kunder.

 

• VAD OMFATTAR POLICYN

Denna sekretesspolicy täcker vår behandling av personlig information som samlas in av oss genom en webbplatseller app som ägs och drivs av oss.

 

• INSAMLING OCH ANVÄNDNING AV PERSONUPPGIFTER

Du kan besöka våra webbplatser utan att lämna ut någon personlig information.

Men vi behöver viss personlig information om du vill köpa våra produkter, få vårt nyhetsbrev, eller använda vissa tjänster.

Om och när så krävs, kan denna information inkludera dina kontaktuppgifter och / eller ditt företags kontaktuppgifter.

Vi kommer att använda denna information för att besvara dina frågor, för att förse dig med efterfrågade produkter och tjänster, för att ställa in ditt konto, och för att kontakta dig angående nya produkter och tjänster.

Genom att besöka våra tjänster och frivilligt förse oss med de begärda personuppgifter, samtycker du till insamling och användning av information i enlighet med denna Integritetspolicy.

• INSAMLING OCH ANVÄNDNING AV ICKE-PERSONLIG INFORMATION

Vi tar automatiskt emot och registrerar vissa typer av icke-personlig information på våra servrar loggar från din webbläsare innefattande din IP-adress, cookie och webbsidan du har begärt.

Vi kan använda denna information för att anpassa den reklam och det innehåll du ser och för att uppfylla din begäran avseende vissa produkter och tjänster.

Men vi kopplar inte denna icke-personliga uppgifter till någon personlig information som samlas in från dig. Dessa cookies är inte anslutna till någon personlig information på något sätt.

• SAMTYCKE

Om du inte samtycker till insamling, användning eller utlämnande av dina personuppgifter som beskrivs i denna policy, ska du inte uppge någon personlig information till oss.

Om du har skickat in personuppgifter till oss och vill sluta att medge användning eller utlämnande som beskrivs häri, vänligen meddela oss.

• SÄKERHET

Dina uppgifter till oss är skyddad för din integritet och säkerhet enligt industri praxis

I den höga säkerhetsnivån i delar av våra webbsidor, som identifieras på webbplatsen använder vi industristandarden TLS-kryptering för att skydda dataöverföringar.

Vi skyddar också din personliga information från obehörig åtkomst, genom förfaranden åtkomstkontroll, brandväggar nätverk och fysiska säkerhetsåtgärder.

Vidare behåller vi dina personuppgifter bara så länge som krävs för att uppfylla de ändamål som anges ovan eller som krävs enligt tillämplig lag.

• ÄNDRINGAR TILL DENNA SEKRETESSPOLICY

Vi kan när som helst, utan föregående meddelande till dig, ändra denna policy från en tid till en annan. Läs igenom denna policy regelbundet.

Din fortsatta användning av våra tjänster gör att du accepterar sådana ändringar och innebär att du accepterar detta.

Företagsuppgifter:

SPYCO Studios

Prinsenstraat 8

1015 DC Amsterdam

Nederländerna

Momsnr: NL002424779B25

Org.nr: 54905028

Kontakt:

Telefon: 0706-203464

E-post: info@gamlastansguideapp.com

 

bottom of page