top of page
Spökvandring för barn i Gamla stan - Spökvandring Stockholm

Spökvandring Barn Gamla Stan - För Nyfikna Barn & Modiga Vuxna

FAMILJEAKTIVITET I GAMLA STAN! 

Gamla Stans Guide App - 5 stjärnor på Google

5 Stjärnor på Google 

En spännande, självguidad audiotur & tidsresa för hela familjen i Gamla stan!

Blod

Ladda ner enkelt & använd när det passar dig!

Spännande videoquiz ingår!

Pris 49kr

Audioguiden är avsedd för mobil och padda.

Du använder dina egna hörlurar. 

Ladda ner!
"Kul att det var barn som berättade såååå spännande! Jag lärde mig jättemycket! Roligt med frågesporten!"
Spöken i Gamla stan - Gamla Stans Guide App
Gamla Stans Familje App

EN STADSVANDRING FÖR HELA FAMILJEN I GAMLA STAN

GAMLA STANS MEST SPÄNNANDE FAMILJEAKTIVITET! 

Är du beredd att möta vålnader ur det förgångna? Uppleva historiska, ruskiga händelser på plats? Då är vår historiska spökvandring någonting för dig! En perfekt familjeaktivitet - bara att ladda ner och följa med!

Ta med hela familjen eller en kompis och res tillbaka till ett mörkare Stockholm. Du får följa med på en spännande tidsresa som förflyttar dig flera hundra år tillbaka i historien och in i Gamla Stans dunkla gränder - om du vågar...

TESTA VÅR VIDEOQUIZ FÖR GAMLA STAN!

Efter vandringen i Gamla stan väntar ett specialdesignat pris på dig! Med i vår spökvandring hittar du också vår videoquiz. Tävla med kompisar, föräldrar eller med dig själv. Lyckas du få alla rätt?

När du gått vår spökrundtur i Gamla Stan och svarat på frågorna väntar naturligtvis en belöning! Du kan ladda ner ditt specialdesignade pris när du svarat på alla frågorna (du behöver inte ha alla rätt).Vår spökvandring riktar sig till alla åldrar (från 6+ i vuxens sällskap). Känner du att du vågar så rekommenderar vi dig att gå vår spökvandring i Gamla stan när det börjar skymma eller är mörkt.

En dramatiserad Spökvandring i din mobil! Gamla Stans Guide App

MED VÅR AUDIOGUIDE FÖR GAMLA STAN FÅR DU SÅ MYCKET MER...

Nu kan både barn och vuxna följa med på en häftig resa genom det Gamla Stockholm med hjälp av Gamla Stans Guide App och spökvandringen!

Appen är fullpackad med rolig och spännande information och med ett interaktivt äventyr som tar med er genom smala gränder och till både kända och mindre kända historiska platser. På den självguidade vandringen får du höra mer om spännande legender och historiska händelser i Gamla Stan!

Inspiration för hela familjen - Gamla Stans Guide App

SJÄLVGUIDAD STADSVANDRING I GAMLA STAN, STOCKHOLM

Gamla Stans Guide App - Faktaruta

• Vår unika audioguide är ett fantastiskt sätt att lära sig mer om både Gamla Stan och Sveriges historia - berättat på ett dramatiserat, modernt och roligt sätt!
 
• Lika spännande för barn (från 6 år), tonåringar, vuxna, familjer eller pensionärer! Här kan du också läsa lite mer om hur det var förr att vara barn i Gamla stan. 

• Till skillnad från andra guideturer i Gamla stan så kan du stanna och ta en paus när du vill. Du bestämmer själv när du vill sätta igång igen - tryck bara på playknappen! Du kan till och med dela upp den självguidade turen över flera dagar om du vill!

Stadsvandringen i och kring Gamla Stan är 2,2 km lång och tar ca. 1-1 1/2 timme.  Vandringen har 11 händelser markerade på en GPS styrd karta som visar dig precis var du är och hur du ska gå för att komma till nästa stopp.  

• Händelserna startar automatiskt när du närmar dig - enkelt!

• I din audioguide hittar du också all annan information du kan behöva som besökare i Gamla Stan. Alltid aktuell info om lokaltrafik, väder, toaletter, amningsmöjligheter, museum med anknytning till guideturen (med och utan inträde) och mycket, mycket mer spännande info med direktlänkar!

• Du behöver en mobil eller padda. iOS el. Android fungerar lika bra och du använder dina egna hörlurar.

Gamla Stans Guide App - Mobilguiden för Gamla stan Stockholm
Historisk Spökvandring i Stockholms Gamla stad - ladda ner direkt i din mobil! Spökvandring Stockholm
bottom of page