top of page

En modern stadsvandring & guide för barn - av barn!

MALVA & ASTOR SKAPADE EN GUIDETUR FÖR GAMLA STAN

Spökvandring Stockholms & Gamla Stans Guide Apps Kreatörer

Astor & Malva Cederlund, hjärnorna bakom Spökvandring Stockholm & Gamla Stans Guide App

Ladda enkelt ner från App store eller Google Play och använd direkt!
Spännande videoquiz inkluderad!

Pris 49kr

Efter att ha gått många stadsvandringar och guidade turer, både i Sverige och utomlands, var det dags för Malva & Astor Cederlund att skapa sin egen historiska guidetur för hela familjen.

Barnvisning i Gamla Stan - Gamla Stans Guide App
Spökvandring Stockholms kreativa hjärnor, Malva och Astor Cederlund

EN SJÄLVGUIDAD TUR I GAMLA STAN
- VARFÖR?

Vår mormor och morfar bodde en tid på Stora Hoparegränd i Gamla Stan och vi har hört så många historier om allt som hänt i Gamla Stan så det kändes bara naturligt att berätta om det!

När vi gjort guiden precis så som vi ville ha den, testade vi först på massor av kompisar och deras syskon. Sedan blev flera föräldrar nyfikna och till slut började till och med äldre mor/farföräldrar bli intresserade. Eftersom vi gjorde guiden för oss barn var vi inte beredda på att vuxna skulle tycka vår rundtur var kul men nu har så många testat den så vi vågar faktiskt skriva att den är för alla! Från 6 år kanske vi ska säga, då vissa avsnitt kan vara lite otäcka för mindre barn.

 

Vi håller nu precis på att göra guiden på engelska och nederländska. Vi är svenskar men har bott hela vårt liv i Amsterdam så förutom svenska så pratar vi också nederländska och engelska. Att vi bor utanför Sverige har också gjort det lättare att bestämma vilka händelser och platser vi vill visa. Vi har ofta gått runt i Gamla Stan med holländska vänner och vi vet vad de tycker är mest spännande och kul att få veta mer om.

Hoppas ni gillar Gamla Stans Guide App!

Malva & Astor Cederlund

Stadsvandring för barn & vuxna - Gamla Stans Guide App
bottom of page